Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Asystent szefa kuchni
Miejsce pracy: Łódź
Numer: StPr/22/3583
OBOWIĄZKI:

- przygotowanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji pod nadzorem szefa kuchni - utrzymanie i dbanie o jakość w każdym aspekcie pracy - od produktu po czas przygotowania i wydania dań - wspieranie szefa kuchni w procesie przygotowania dań - utrzymanie czystości na stanowisku pracy - organizacyjne wspieranie szefa kuchni - godziny pracy: 14-22 - praca w dni wolne

WARUNKI PRACY:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Uprawnienia: odpowiedzialność
Uprawnienia: bardzo dobra organizacja pracy
Uprawnienia: gotowanie


Wymagania inne:

znajomość języka angielskiego co najmniej w stopniu komunikatywnym (wymagana ze względu na konieczność sprawnej komunikacji i bieżącej współpracy z szefem kuchni, który jest Amerykaninem i nie zna języka polskiego) odporność na stres kreatywność szybkość i sprawność fizyczna

Miejsce pracy:

Łódź


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 3 010 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi