Asystentka / Asystent Kierownika Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Mierzyn

Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego, w jednej z lokalizacji poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:

Asystent/ka Kierownika Restauracji Pracowniczej

Mierzyn k. Szczecina

 

Prześlij aplikację, zostaw kontakt do siebie – klikając przycisk APLIKUJ!

Praca polega na efektywnym wsparciu prowadzenia bufetów pracowniczych Mierzynie.

Zadania:
  • Kontrola obiegu dokumentów - wprowadzanie faktur do systemu
  • Współpraca z Szefem Kuchni - robienie zamówień i kontrola kosztów
  • Dbanie o dobry wizerunek firmy i jakość produktów
  • Rozliczanie utargów
  • Obsługa kasy, pomoc w kuchni,
  • Praca wymaga jazdy samochodem pomiędzy lokalizacjami (2 kantyny na terenie zakładu)
Oferujemy:
  • Pracę od poniedziałku do piątku (elastyczne godziny pracy)
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Dobre warunki zatrudnienia w firmie o solidnej pozycji rynkowej
  • Miejsce pracy: kantyna pracownicza w fabryce DGS
  • Możliwość korzystania z darmowego dojazdu transportem pracowniczym
  • Pracę stanowisku dającym możliwości rozwoju osobistego oraz w strukturach organizacji
  • Benefity pracownicze
  • Szkolenia
Oczekujemy:
  • Mile widziane doświadczeni w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
  • Doświadczenia w przygotowywaniu posiłków i tworzenia menu
  • Doświadczenia w pracy administracyjnej związanej z prowadzeniem lokalu (obsługa, kuchnia, magazyn, zamówienia, rozliczenia)
  • Umiejętność budowania pozytywnych relacji wśród współpracowników
  • Kreatywności
  • Znajomości MS Office
  • Dobrej organizacja pracy
  • Aktualnej książeczki sanepidarno-epidemiologicznej
  • Prawo jazdy kat B